Glutenvrije granen bestellen voor een bewustere keuze!

  • ✓ Glutenvrije producten
  • ✓ Bewuste voeding
  • ✓ Vegetarisch

In onze webshop kun je ook diverse glutenvrij granen bestellen. Doordat wij bij Yascha gaan voor een gezonde levensstijl, zijn al onze producten glutenvrij en vrij van dierlijke vetten. Wij geloven dan ook dat het leven beter is zonder gluten, zo ook onze granen. Wij gaan voor bewuste voeding voor iedereen, dus ook voor mensen met een allergie of die overgevoelig zijn voor bepaalde stoffen. Maar ook voor de mensen die bepaalde stoffen minder of helemaal niet wensen binnen te krijgen. Dit is waarom je onder andere glutenvrije granen in onze webshop kunt bestellen.

Heb je interesse in onze glutenvrije producten?

Bekijk onze collectie

Glutenvrije granen bestellen in onze webshop

Kies voor glutenvrije granen om van jouw favoriete gerecht een bewustere keuze te maken. Men gelooft vaak dat de meeste graansoorten gluten bevatten, maar er zijn genoeg graansoorten die geen gluten bevatten. Bestel bijvoorbeeld onze glutenvrije quinoa en gebruik deze als bewuste variant voor rijst of pasta. Of bestel onze glutenvrije havervlokken om aan jouw ontbijt toe te voegen en deze nog voedzamer te maken.

Bekijk onze producten

Bestel een van onze glutenvrij producten

Bekijk onze website om een van onze glutenvrije granen online te bestellen. Je vindt in onze webshop, naast glutenvrije granen, ook nog diverse andere glutenvrije producten. Ben je zelf niet zo goed in het combineren van smaken? Bestel dan onze glutenvrije granola met peulvruchten of glutenvrije granola met zaden en noten, hier is dit al voor jou gedaan! Heb je nog vragen over onze glutenvrije producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (+31) 10 462 36 30 of stuur een e-mail naar orders@yascha.eu.