een gezonde levensstijl met YASCHA!

Yascha streeft naar een gezonder leven voor iedereen. We zetten dan ook in op de productie van gezonde, glutenvrije en biologische goederen. Op die manier helpen we jou met het maken van bewuste keuzes.

Bewust

In een wereld waar alles voor handen is in de supermarkt, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wat zijn nou de bewuste keuzes wat betreft voeding? Gelukkig wordt de keuze voor duurzame en biologische producten steeds belangrijker voor veel mensen. Daar draagt Yascha graag aan bij!

Glutenvrij

Wij snappen het belang van glutenvrije producten voor mensen met een intolerantie voor het ingrediënt. Daarom gaan wij met uiterste zorg en precisie om met de productie van onze middelen. Alle producten zijn voorzien van het Crossed Grain keurmerk. Hiermee garanderen we dat al onze producten 100% glutenvrij zijn. 

Gezond

Misschien een open deur, maar gezonde voeding verlaagt de kans op vroegtijdig overlijden, hart- en vaatziekten en diabetes. Bij een gezond voedingspatroon horen onder andere plantaardige producten, peulvruchten, granen en zaden. En laat je nou precies daarvoor bij ons aan het goede adres zijn. 

Biologisch

Een product mag alleen als ‘biologisch’ verkocht worden, als het aan strenge wettelijke voorschriften voldoet. De overheid bepaalt de regels en SKAL controleert of de producten ook daadwerkelijk aan die regels voldoen. Daarom ben je bij Yascha altijd verzekerd van écht biologische producten. 

Bestel de kennismakingsbox

Wil je graag onze producten proberen maar weet je niet welke je moet bestellen? Probeer dan onze kennismakingsbox. In deze box zitten de lekkerste biologische en glutenvrije producten van Yascha.

onze producten

Benieuwd naar onze heerlijke, eerlijke producten? We hebben een webshop boordevol lekkers, zodat jij snel kunt genieten van glutenvrije en biologische producten zonder dierlijke vetten. 

Doe mee en win

Deel jouw zelfgemaakte
Yascha creaties

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring met onze producten! We krijgen regelmatig enthousiaste verhalen van gebruikers van onze producten. De mooiste creaties en lekkerste recepten worden in elkaar gedraaid – en daar worden wij blij van. Wil jij ook in onze mooie feed voorbij komen? Deel jouw creatie met #NatuurlijkYascha en wie weet shine jij binnenkort op onze feed.